Здравейте колеги преди 1 месец си взех 146 1.9жтд смених маслото и въздушния филтер и доиде време за филтера за нафтата смених го обаче го отвих заедно с болтовете дето дето влизат във филтера а не от доло от там тръгна проблена не иска да запали въртх доста време падна акомулатора от там се попитах в сервир и ми казаха за тия болтове че имали клапани и да ги обърна направих го запали за 1 минута като дърхах гаста и работеше както я пуснах изгасна и не иска да запали така 2 рия ден мина 3 тия я дурпах ме до маистор ништо не направи от там на 2 ри също ништо стигнах до 3 ти които я закачи за диагностика от там нищо не излезе че има грешки разви макучите впърска си нафта стига до всякаде и пак каза да я дръпнем да видим дръпнах ме я запали направх кръгче и при прибиране при него изгасна и светна вътре лампата за диузите врътнах пак и запали стигнх пак маистора и и тои я закаки пак всичко точно тръгнах да я загася и не искаше да изгасне а извадих цялия клуч и пак не изгасна и след около 1 минута изгасна сама беше изгорял бушона на помпата сменихме го завъртях запали за 10 секунди и изгасна и от там вече не искаше да запали Ако някои може да помогне ще сум много благодарен Извинявам се за правописа
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с запалване на жтд
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениеЗдравейте колеги преди 1 месец си взех 146 1.9жтд смених маслото и въздушния филтер и доиде време за филтера за нафтата смених го обаче го отвих заедно с болтовете дето дето влизат във филтера а не от доло от там тръгна проблена не иска да запали въртх доста време падна акомулатора от там се попитах в сервир и ми казаха за тия болтове че имали клапани и да ги обърна направих го запали за 1 минута като дърхах гаста и работеше както я пуснах изгасна и не иска да запали така 2 рия ден мина 3 тия я дурпах ме до маистор ништо не направи от там на 2 ри също ништо стигнах до 3 ти които я закачи за диагностика от там нищо не излезе че има грешки разви макучите впърска си нафта стига до всякаде и пак каза да я дръпнем да видим дръпнах ме я запали направх кръгче и при прибиране при него изгасна и светна вътре лампата за диузите врътнах пак и запали стигнх пак маистора и и тои я закаки пак всичко точно тръгнах да я загася и не искаше да изгасне а извадих цялия клуч и пак не изгасна и след около 1 минута изгасна сама беше изгорял бушона на помпата сменихме го завъртях запали за 10 секунди и изгасна и от там вече не искаше да запали Ако някои може да помогне ще сум много благодарен Извинявам се за правописа
Относно вече възникналия проблем намери читав сервиз,гледам си от София отвори ОБЩ ТЕХНИЧЕСКИ РАЗДЕЛ избери си един сервиз и отиди там,при някой дето като отвори капак на Алфа,знае какво прави,а не гледа като теле в железница.Alfa Romeo 146 1.9JTD
VW Transporter Т3 1.6TD
Comment